Contributie 2020

Contributie lid € 73,75 per jaar.
Contributie jeugdlid tot 18 jaar € 40 per jaar.
Contributie gezinslid € 63,75 per jaar.

Nieuwe leden die zich aanmelden na 1 juli, betalen voor het lopende jaar een half verenigingsjaar contributie.
Nieuwe leden die zich aanmelden na 1 oktober betalen voor het lopende jaar drie maanden contributie.

Bootstalling voor leden

Stalling kajak in de loods € 27,50 per jaar en maximaal 1 kajak per lid.
Stalling Canadese kano in de loods € 35,00 per jaar en maximaal 1 Canadese kano per lid.
Facturatie ligplaatsen per kalenderjaar, geen restitutie.

Sleutelborg voor leden

Borg Futennestsleutel € 10,00 eenmalig, volledige restitutie bij retourneren sleutel.
Borg Containersleutel € 20,00 alleen op verzoek, eenmalig, volledige restitutie bij retourneren sleutel.

Huur Clubkajak voor leden

Seizoenhuur clubkajak eerste jaar € 30,00.
Seizoenhuur clubkajak tweede jaar € 60,00.
Seizoenhuur clubkajak derde jaar € 90,00.

Losse verhuur voor leden en hun introducees

Huur kajak € 2,50 per dagdeel.
Alleen voor leden en hun introducees, onder begeleiding van Futen-lid, eerste twee keer gratis en daarna naar verbruik.

Opstapcursus, ook voor niet-leden

€ 60 voor 4 lessen, inclusief gebruik van clubkajak, peddel, spatzeil en zwemvest.
Als je na de opstapcursus lid wordt van de vereniging krijg je € 15 korting op de contributie.

Donateurs € 15 per jaar