Vaartocht en her opening Kanoshop

Zondag 31 maart 2019 – Bergschenhoek

Beste Kanovereniging,
De Kanoshop is terug van weggeweest! 2019 is de start voor de “nieuwe” Kanoshop. Met een nieuwe kapitein aan het roer waait er een frisse wind.

Zondag 31 maart opent de Kanoshop exclusief haar deuren voor alle kanoverenigingen in Nederland en België. Het is een dag vol nieuwe energie en kennisdeling. Kennismaken met de nieuwe shop, samenwerkingsmogelijkheden en natuurlijk veel peddelplezier.

• 09.30 – 10.00 Ontvangst
  • 10.00 – 10.45 Presentatie ‘Met de Kanoshop het water op’
  • 10.45 – 12.30 Peddelen Hoge Bergse Bos
  • Lunch
  • 13.15 – 13.45 Rondleiding shop
  • 13.45 – 14.30 Verenigingen aan het woord
  • 14.30 – 16.00 Borrel Kanosteiger

Met de Kanoshop het water op is een initiatief om heel kanovarend Nederland te activeren om lekker te blijven peddelen. Van de buurman die al jaren een kano in de achtertuin heeft liggen, waar vandaag de dag een klein ecosysteem in leeft, tot de echte toerkajakvaarders van een vereniging die wekelijks het water op gaan.

Waar de wedstrijdsport door jong bloed vaart behoud, is dat voor de recreatieve vaart slechts een wens. De Kanoshop deelt die zelfde wens, mensen verliefd laten worden op de kanosport tot het omslaat in houden van.

Kortom stap aan boord als vereniging. De Kanoshop is namelijk erg enthousiast om samen deze wens te vervullen en de kanosport in Nederland te verrijken.

DE NIEUWE AANPAK

• VOORDEEL exclusieve korting club 20%, leden 10% + spaaractie. Prijsafspraken bulk inkopen.
  • ADVIES adviserende rol uitrusting en boten, nieuwe merken voor verenigingen
  • SCHOLING opleidingen, peddeltechniek, demo’s en clinics
  • LEDEN vindbaarheid, vertrouwen en netwerk
  • KANOSTEIGER ontmoetingsplek, vaarnetwerk de Rotte, zonnig terras

AANMELDEN
Per vereniging kunnen hier 3 leden naartoe. Stuur even een e-mail aan secretaris@kvdefuten als je hieraan wilt deelnemen.

Wanneer je de bevestiging hebt ontvangen is de inschrijving voor 31 maart compleet!
Wij wensen jullie graag van harte welkom bij ons op de kanosteiger, wij staan te springen om het nieuwe peddelseizoen van start te gaan!

Met sportieve groet, Team Kanoshop

E. levey@kanoshop.nl